تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

001-تور-چین-ویزای-تحصیلی-دانشجویی-چین.jpg

ویزای تحصیلی چین

یکی از انواع ویزای چین ویزای تحصیلی چین می باشد که برای گذراندن دوره های آموزش زبان برای بیشتر از 6ماه ،کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری صادر میگردد.
مدت زمان اعتبار این نوع ویزای چین بسته به مدت زمان تحصیل از ۶ ماه تا یک سال می باشد .البته امکان تمدید ویزا در کشور چین وجود دارد.

مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی چین

1. اصل و یک کپی از گذر نامه که دارای حداقل 6ماه اعتبار باشد.
2. تکمیل فرمهای اخذ ویزا(Q1)
3. 2 قطعه عکس 3در 4 که حتما باید پشت نویسی شده باشد.
4. اصل و یک کپی از نامه پذیرش از دانشگاه مورد تایید در کشور چین
5. اصل و یک کپی از تاییدیه خارجه فرم درخواست روادید دانشجویی (JW201 یا JW202) صادر شده توسط واحد مربوطه دولت چین
6. گواهی عدم سوء پیشینه ، ترجمه شده به زبان انگلیسی که توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تائید شده
7. در صورت ادامه تحصیل بیش از یک سال گواهي نامه معاينه بدني-Physical Examination
8. پول صندوق سفارت
مدت زمان لازم برای صدور ویزا : 4 تا 7 روزکاری می باشد.

البته گرفتن ویزا زیاد سخت نیست.
 

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 714
بازدید دیروز : 301
بازدید هفته : 1946
بازدید ماه : 66731
بازدید کل : 1923390
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3