تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

شرایط اخذ ویزای چین

China Visa

 کشور چین نیز مانند بسیاری از کشور های دیگر دنیا قوانین و مقررات خاص خودش را دارد. و از طرفی هم قوانین پذیرفته شده در دنیا وجود دارد که هر کشوری می تواند آنرا اجرا کند یا نحوه اجرای آنرا تغییر دهد.

یکی از موارد قانونی که در خیلی از کشورها اتفاق می افتد . الزامی بودن ویزای چین برای ورود به این کشور می باشد. بهمین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای چین یکی را برگزینید.

در این مطلب سعیمان بر این است که تمامی نکات مربوط به ویزای چین را بصورت بسیار جامع اراده بدهیم.تا بتوانید به راحتی درباره سفر به چین تصمیم بگیرید. شما می توانید برای تهیه بلیط چین یا ویزای چین با ما تماس بگیرید.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای چین :

مدارکی که به سفارت چین ارائه می‌شوند، باید به ترجمه‌ی رسمی زبان انگلیسی با مهر تائید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برسند و برای هر مدرک، یک فرم مخصوص تائید مدرک تکمیل شده و دو سری کپی از هر کدام موجود باشد.
 
فرم تائید مدارک را می‌توان همراه با فرم درخواست روادید از سفارت جمهوری خلق چین در تهران دریافت کرد. تائید مدارک حدوداً یک هفته طول می‌کشد و هزینه‌ی آن برای ویزاهای غیرتجاری چین ٢٠٠٠٠ تومان و برای ویزای تجاری چین ٤٠٠٠٠ تومان است.

 

  1. شناسنامه ایرانی
  2. گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.
  3. دو قطعه عکس رنگی زمینه روشن؛ سایز عکس‌ها ٦×٤و باید شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
  4. دعوت‌نامه؛ خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
  5. اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.
  6. بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چین.

 

شرایط اخذ ویزای چین چیست ؟

ویزای چین

 

star2 فرم ویزای مربوط به سفارت چین را میتوانید از این قسمت دانلود کنید. فرم ویزای چین

star2 در صورتیکه برای پر کردن فرم ویزا نیاز به راهنمایی دارید می توانید به دیدن این مطلب راحتر فرم را پر کنید. راهنمای پر کردن فرم ویزای چین

star2 در صورتی که با همراه به چین سفر میکنید و دارای گذرنامه مشترک میباشید فرم مربوط به ایشان را دانلود کنید و برای پر کردن آن اقدام نمایید. فرم ویزای همراه چین

 

شرایط اخذ ویزا چین :

انواع ویزای چین

  • ویزای توریستی چین
  • ویزا گروهی چین
  • ویزا انفرادی چین
  • ویزا تجاری چین
  • ویزا مولتی چین

 

ویزای توریستی چین :

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. روادید توریستی چین (روادید نوع L) برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد.

جهت تقاضای روادید چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد (در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی روادید تجاری الزامی است).

 

4 به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری بطلبد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.

4 اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید کشور مربوطه است.

4 اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.

4 فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه، تکمیل و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار گرفته و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت شود.

 

در حال حاضر کنسولگری چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی حدوداً دو هفته و ویزای نیمه‌فوری چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
هزینه‌ی صدور ویزای عادی چین، ١٥٠ دلار است.

روادید توریستی چین-ویزای چین - تور چین

ویزای چین

 

remember-thmb-ticket نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت، قابل برگشت نیستند.

remember-thmb-ticket امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود به کشور چین، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت روادید ارائه کرده‌اید، از شما مجدداً بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود روادید قانونی، از ورود شما به خاک چین به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید.

ویزا گروهی چین :

این ویزا ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۱۴ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می شود که فقط به صورت گروهی امکان ورود و خروج از چین دارند. ویزا گروهی چین به صورت عادی در ۱۴ روز کاری و به صورت فوری در ۷ روز کاری اخذ می شود

ویزا انفرادی چین :

این ویزا که همان ویزای تجاری چین نیز محسوب میشود ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود .این ویزا دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به چین است که 15 روز تا یک ماه اعتبار اقامت نیز دارد. این ویزا به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سختتر و مدارک بیشتری می طلبد. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد.

ویزا تجاری چین :

این ویزا ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود

ویزا مولتی چین :

این ۱ ساله است و با این نوع ویزا به دفعات امکان ورود به چین وجود دارد. مدت اخذ این ویزا ۳۰ روز کاری است. برای اخذ ویزای چین به صورت مولتی ، وجود حداقل ۴ ویزای تجاری چین در پاسپورت الزامی است.

روادید توریستی چین-ویزای چین - تور چین

ویزای چین

 

موارد لازم برای کسب ویزا چین

  1. دعوتنامه معتبر به چین به صورت اصل
  2. عکس یک قطعه
  3. گذرنامه ای که حد اقل ۶ ماه اعتبار دارد.
  4. فرم تکمیل شده برای گرفتن ویزا
  5. روزهایی که می توانید ویزا چین دریافت کنید روزهای یکشنبه و دوشنبه و سه شنبه و پنج شنبه می باشد.

آدرس سفارت چین در تهران:

خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

مطلب ویزای چین را به همراه فرم های مورد نیاز را از قسمت پایین دانلود کنید.

 

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2165
بازدید دیروز : 2267
بازدید هفته : 6032
بازدید ماه : 62292
بازدید کل : 1681578
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3