تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

قیمت انواع ویزای چین در تور چین

کشور مدت ویزای چین قیمت زمان تحویل مدارک مورد نیاز چیه تجاری اوفرادی عادی $ 20 150 ريز کاری پاسپًرت+2قطعٍ عکس3.5*5 تمام رخ زمیىٍ سفید-آدرس مىسل ي محل کار-شغل کامل-تلفه-کپی صفحٍ ايل ي ديم شىاسىامٍ-تسًیٍ کامل. در صًرت داشته يیسای چیه در پاسپًرت قبلی ,پاسپًرت ارسال گردد.

پاسپًرت می بایست حداقل 3صفحٍ خالی داشتٍ باشد. اوفرادی فًری $ 12 190ريزکاری 8 ريز کاری $ 15 350ريزاقامت تجاری3ماٍَ دبل $ 15 650ريز کاری تجاری6ماٍَ عادی مًلتی $15 1120ريزکاری تجاری6ماٍَ فًری مًلتی $10 1200ريزکاری چیه یکسالٍ $20 1950ريزکاری چیه تًریستی گريَی عادی گريَی فًری 94 $ 125 $ 12 ريز کاری 8 ريز کاری يیسا حداقل برای 5 وفر می باشد ي قیمت ویزای چین برای َر وفر می باشد. تائیدیٍ مًجًدی باوکی السامی می باشد. پاسپًرت می بایست حداقل 3صفحٍ خالی داشتٍ باشد.

يیسای ومایشگاَی چیه گريَی عادی $ 7 160ريز کاری پاسپًرت+2قطعٍ عکس3.5*5 تمام رخ زمیىٍ سفید-آدرس مىسل ي محل کار-شغل کامل-تلفه-کپی صفحٍ ايل ي ديم شىاسىامٍ-تسًیٍ کامل. ريسیٍ 15 ريزٌ تًریستی عادی 6 340/000 ريز کاری پاسپًرت+یک قطعٍ عکس-شغل-آدرس ي تلفه مىسل ي کار-بلیط رفت ي OKشدٌ ) يیسای تًریستی( محل برگشت در صًرت عدم اقامت مسافر در َتل می بایست ظرف 48 ساعت در ادارٌ پلیس رجیستر گردد.

15 ريزٌ تًریستی فًری 2 540/000ريز کاری یک ماٍَ تجاری عادی 25 100$+260/000ريز کاری یک ماٍَ تجاری فًری 15 130$+450/000ريزکاری 3ماٍَ تجاری سیىگل عادی 22 120$+260/000ريزکاری 3ماٍَ تجاری سیىگل فًری 15 140$+450/000ريزکاری 3ماٍَ تجاری دبل عادی 22 130$+340/000ريزکاری 3ماٍَ تجاری دبل فًری 15 150$+620/000ريزکاری ريزکاری25 250$+680/000 مکرر تجاری ٍسال1 َىديستان 1 ماٍَ تًریستی عادی 1 ماٍَ تًریستی فًری 150/000 320/000 12 ريز کاری 4 ريز کاری پاسپًرت+ 2 قطعٍ عکس 4*6 –کپی شىاسىامٍ ي کارت ملی- شغل – آدرس ي تلفه محل کار ي مىسل 22 92 55 54 22 22 50 62 در صورت عدم صدور ویزای چین .

کشور

نوع ویزای چین

قیمت

زمان تحویل

مدارک مورد نیاز

چین تجاری

انفرادی عادی

150 $

20 روز کاری

پاسپورت+2قطعه عکس5*3.5 تمام رخ زمینه سفید-آدرس منزل و محل کار-شغل کامل-تلفن-کپی صفحه اول و دوم شناسنامه-تسویه کامل.

در صورت داشتن ویزای چین در پاسپورت قبلی ,پاسپورت ارسال گردد. پاسپورت می بایست حداقل 3صفحه خالی داشته باشد.

انفرادی فوری

190 $

12روزکاری

15روزاقامت

350 $

 

8 روز کاری

تجاری3ماهه دبل

650 $

15روز کاری

تجاری6ماهه عادی مولتی

1120$

15روزکاری

تجاری6ماهه فوری مولتی

1200$

10روزکاری

چین یکساله

1950$

20روزکاری

چین توریستی

گروهی عادی

گروهی فوری

94 $

125 $

12 روز کاری

8 روز کاری

ویزا حداقل برای 5 نفر می باشد و قیمت برای هر نفر می باشد.

تائیدیه موجودی بانکی الزامی می باشد.

پاسپورت می بایست حداقل 3صفحه خالی داشته باشد.

ویزای نمایشگاهی چین

گروهی عادی

160 $

7روز کاری

پاسپورت+2قطعه عکس5*3.5 تمام رخ زمینه سفید-آدرس منزل و محل کار-شغل کامل-تلفن-کپی صفحه اول و دوم شناسنامه-تسویه کامل.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

در صورت عدم صدور ویزا از طرف کنسولگری , این شرکت هیچگونه مسئولیتی ندارد.

تگ ها : ویزای انفرادی چین , قیمت ویزای انفرادی چین , نرخ ویزای انفرادی چین , ویزای انفرادی چین ارزان , اخذ ویزای انفرادی چین , گرفتن ویزای انفرادی چین , ویزای گروهی چین , قیمت ویزای گروهی چین , نرخ ویزای گروهی چین , اخذ ویزای گروهی چین , گرفتن ویزای گروهی چین , ویزای گروهی چین ارزان , ویزای توریستی چین , قیمت ویزای توریستی چین , نرخ ویزای توریستی چین , ویزای توریستی چین 93 , اخذ ویزای توریستی چین , کرفتن ویزای توریستی چین , ویزای تجاری چین , قیمت ویزای تجاری چین , نرخ ویزای تجاری چین , ویزای تجاری چین ارزان , اخذ ویزای تجاری چین , گرفتن ویزای تجاری چین , ویزای تجاری چین 93 , روادید چین , شرایط ویزای چین ,
 

ویزای چین نمایشگاه گوانجو 94

هر گونه سوالی درباره انواع ویزای قابل حصول چین دارید بدون تعارف از ما بپرسید. فقط کافی است که تلفن کنید!

ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد.

ویزای تجاری چین

ویزای انفرادی چین

ویزای انفرادی چین یا همان ویزای تجاری چین دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به چین است که 15 روز تا یک ماه  اعتبار اقامت نیز دارد. این نوع ویزا چین به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سختتر و مدارک بیشتری می طلبد. 

ویزای چین نمایشگاه گوانجو 94- تور چین

تور چین

قیمت ویزای انفرادی چین 155 دلار

نرخ ویزای انفرادی چین 155 دلار

ویزای گروهی یا توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 5 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است.

 

مدارکی که برای گرفتن ویزای چین لازم است :

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

اصل و کپی دعوتنامه رسمی

فرم پر شده مخصوص سفارت(Application Form)

عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی

رزرواسیون هتل محل اقامت

 



ادامه مطلب ...

نحوه اخذ ویزا چین و مدارک لازم برای آن :

 قیمت همه انواع ویزای چین :

  • ویزا انفرادی عادی ۱۱۵ دلار
  • ویزا گروهی عادی ۹۵ دلار
  • ویزا انفرادی فوری ۱۴۵ دلار
  • ویزا گروهی فوری ۱۲۵ دلار
  • ویزا تجاری ۲۸۰ دلار
  • سه ماهه تجاری دبل ۴۷۰ دلار
  • شش ماهه تجاری مولتی پل ۹۰۰ دلار 
  • ویزا یکساله مولتی پل ۱۳۰۰ دلار


ویزا چین
ویزا چین


مدارک لازم برای اخذ ویزا چین:

 

  •     اصل پاسپورت
  •     ۲ قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  •     اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن


 قیمت همه ی انواع ویزای چین

شرایط اخذ ویزا چین :

انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی ، ویزا انفرادی ، ویزا تجاری ، ویزا مولتی چین

ویزا گروهی چین ۴۰ روز ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می شود که فقط به صورت گروهی امکان ورود و خروج از چین دارند. ویزا گروهی چین به صورت عادی در ۱۴ روز کاری و به صورت فوری در ۷ روز کاری اخذ می شود

ویزا انفرادی چین ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود

ویزا تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود

ویزا مولتی ۱ ساله است و با این نوع ویزا به دفعات امکان ورود به چین وجود دارد اما در هر بار ورود نهایتا تا ۳۰ روز میتوانید در چین اقامت داشته باشید. مدت اخذ این ویزا ۳۰ روز کاری است

برای اخذ ویزای چین به صورت مولتی ، وجود حداقل ۴ ویزای تجاری چین در پاسپورت الزامی است.



 برای دریافت اطلاعات سایر انواع ویزا چین با ما تماس بگیرید.

هزینه ویزای چین زمستان 93

 

 مجری برگزاری انواع تورهای داخلی و تورهای خارجی بویژِه تور چین 

مجری تخصصی دریافت و اخذ ویزای چین در کوتاه ترین زمان و کمترین هزینه

  تور چین پکن شانگهای گوانجو هانگزو

 قیمت ویزای چین زمستان 93 

هزینه ویزای چین و مدارک لازم برای اخذ ویزا چین

  • اصل پاسپورت
  • قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  • اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن

 

شرایط و هزینه اخذ ویزا چین

انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی چین، ویزا انفرادی چین ، ویزا تجاری چین ، ویزا مولتی چین

ویزا انفرادی چین  یا همان ویزای تجاری چین ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری برای شما اخذ می شود ویزا تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود

هزینه ویزای انفرادی چین  125دلار

 

مراحل اخذ ویزای چین

برای اینکه شما بتوانید ویزای چین را دریافت کنید فقط کافیست که مدارک ویزا چین کامل باشد و همچنین شرایط اخذ ویزای چین را داشته باشید. در ضمن با تماس با ما نیز می توانید به راحتی بدون علافی ویزای چین را اخذ کنید.

مراحل اخذ ویزای چین مدت زمان و قیمت ویزای چین

مدارک لازم برای اخذ ویزا چین:

  1. اصل شناسنامه ایرانی
  2. اصل پاسپورت
  3. ۲ قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  4. اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن
  5. فرم تکمیل شده ویزا

 

شرایط اخذ ویزا چین :

انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از :

  1. ویزا گروهی چین
  2. ویزا انفرادی چین 
  3. ویزا تجاری چین
  4. ویزا مولتی چین

ویزا گروهی چین ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۱۴ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می شود که فقط به صورت گروهی امکان ورود و خروج از چین دارند. ویزا گروهی چین به صورت عادی در ۱۴ روز کاری و به صورت فوری در ۷ روز کاری اخذ می شود.

ویزا انفرادی چین ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود.

ویزا تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود.

ویزا مولتی چین ۱ ساله است و با این نوع ویزا به دفعات امکان ورود به چین وجود دارد. مدت اخذ این ویزا ۳۰ روز کاری است.

برای اخذ ویزای چین به صورت مولتی ، وجود حداقل ۴ ویزای تجاری چین در پاسپورت الزامی است.

 

 

  • قیمت :

ویزا گروهی عادی ۹۵ دلار

 ویزا گروهی فوری ۱۳۰ دلار

ویزا انفرادی عادی ۱۲۵ دلار

ویزا انفرادی فوری ۱۵۵ دلار

ویزا تجاری ۲۶۰ دلار

سه ماهه تجاری دبل ۴۸۰ دلار

شش ماهه تجاری مولتی پل ۷۵۰ دلار

یکساله مولتی پل ۱۱۵۰ دلار

فرم ویزای مربوط به سفارت چین را میتوانید از آدرس زیر دانلود کنید.

http://fa.iran-chinachamber.ir/dfiles/visafile/china/china%20visa%20new%202013.pdf

برای اطلاعات بیشتر نیز میتوانید به وبسایت سفارت چین در ایران دیدن فرمایید.

ir.chineseembassy.org

آدرس سفارت چین در تهران هم به شرح زیر است که در روزهای یکشنبه و دوشنبه و سه شنبه و پنج شنبه برای گرفتم ویزای چین به سفارت چین مراجعه فرمایید.

آدرس سفارت چین در تهران :خیابان پاسداران ، چهارراه فرمانیه ،نارنجستان هفتم ،شماره 15

توجه داشته باشید که امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود به کشور چین، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت ویزا ارائه کرده‌اید، از شما مجدداً بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود ویزای قانونی، از ورود شما به خاک چین به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید.  

 

 

 

شرایط ویزای توريستی چین

چگونه ویزای توریستی چین بگیریم ؟ چگونه ویزای چین را ارزان تهیه کنیم ؟ مدت اعتبار ویزای چین چقدر است ؟ اگر ویزا چین بگیریم اما به چین نرویم چه می شود ؟

شرایط ویزای توريستی چین

 

ویزا توريستی چین

مدت اعتبار: 1 ماه  - زمان اخذ ویزا: 7 الي 10 روز كاری –  - حداقل 5 نفر

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی چین: پاسپورت +2 قطعه عکس + مشخصات

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند.

####################################################################################

قیمت ویزای توریستی چین فقط ۱۲۵ $ است

####################################################################################

چگونه ویزای توریستی چین بگیریم ؟

قابل توجه کسانی که میخواهند شرایط ویزا توریستی چین را بدانند :

حداقل اعتبار پاسپورت 7 ماه از تاريخ مسافرت  مي باشد .

اندازه عکس جهت ویزای چین 8.4*3.3 می باشد

در صورت تاخير و يا عدم صدور ويزای توریستی چین از طرف سفارت آژانس هيچگونه مسئوليتی ندارد

كنترل پاسپورت از نظر هر گونه ممنوعيت به عهده آژانس ثبت نام كننده مي باشد.

رزرو هتل و خدمات (ترانسفر، راهنما، گشت و... ) در کلیه شهرهای چین انجام می گیرد.

اگر ویزا چین بگیریم اما به چین نرویم چه می شود ؟

هیچ طوری نمی شود فقط هزینه ویزای شما از جیب تان می رود. قبل از اینکه ویزای چین را بگیرید اول برنامه هایتان را تنظیم کنید .

نرخ ویزای انفرادی چین 175 دلار

برای رفتن به کشور چین نیز مانند بسیاری دیگر از کشورهای جهان باید قبل از مسافرت به آن جهت اخذ و گرفتن ویزا چین اقدام نمود و بعد از در دست داشتن ویزای چین برای مسافرت با خیالی آسوده برنامه ریزی کرد.

ویزای چین را هر شخصی به صورت کاملا انفرادی نیز می تواند بگیرد اما هر کاری ریزه کاری خاص خودش را دارد ما می توانیم برای شما ویزای چین را در اسرع وقت بگیریم بدون اینکه شما از کار خود بیافتید.

قیمت ویزای انفرادی چین 175 دلار

ویزای گروهی یا توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 5 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین :

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

اصل و کپی دعوتنامه رسمی

فرم پر شده مخصوص سفارت(Application Form)

عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی

رزرواسیون هتل محل اقامت

 

کوه های رنگین کمانی چین

 

کوه های رنگین کمانی چین از دیدنی های جالب تور چین

 

کشور چین به لطف وسعت بسیار زیادش جاذبه های توریستی و گردشگری بسیاری برای شرکت کنندگان در تور چین دارد . که برخی از این جاذبه های توریستی چین تقریبا در نوع خود منحصر به فرد است . یکی از زیباترین مناظر طبیعی کشور چین کوه های رنگین کمانی چین است .

پارک ملی کوه های رنگین کمانی در منطقه جغرافیایی دانگ شیا در چین.شاید نام آن کمتر به گوش کسی خورده باشد اما بدون شک یکی از زیباترین نقاط دنیا است. کوه های رنگین کمان چین که در استان گانسو این کشور قرار دارد و هر بیننده ای را میخکوب می کند. این کوه ها شبیه یک مکان تخیلی و گرافیکی هستند و هر سال گردشگران زیادی برای دیدن آنها به چین سفر می کنند.

البته باید ذکر کرد نمونه ای از این کوه های رنگارنگ در ایران نیز وجود دارد.

ویزای چین.ویزا چین.ویزای فوری چین.قیمت ویزای چین.هزینه ویزای چین.چگونه ویزای چین بگیریم

ویزا-ویزای-تحصیلی-دانشجویی-تجاری-گروهی-توریستی-گردشگری-دانشگاه-دانشگاهی-چین

تعداد زیادی از هموطنان گرامی هستند که مشتاقند ادامه تحصیل خود را در خارج از کشور دنبال کنند در حال حاضر یکی از مقاصد تحصیلی برای دانشجویان ایرانی کشور چین می باشد. پس برای این عزیزان یادآور می شویم :

از کسانی که می خواهند در چین به ادامه تحصیل بپردازند. به اضافه ویزای تحصیلی چین باید فرم سلامت یا فرم معاینات پزشکی داشته باشند. که این فرم را می توانند از سایت بیشتر دانشگاه های چین دانلود کنند. و تقریبا همه یکسان هستند اما بهتر است که از سایت همان دانشگاه که قصد ادامه تحصیل در آن را دارند دانلود کنند.که کار سختی نیز نمی باشد.سپس به به همراه داشتن فرم مربوطه و مدارک شناسایی معتبر به بیمارستان و یا مراکز بهداشتی که این گونه فرم ها را تایید می کنند جهت آزمایش و تایید سلامت بروند.

 

ویزای چین - ویزای فوری -ویزای نیمه فوری- ویزای تحصیلی -ویزای توریستی

visa_logo
      


برای دریافت ویزای یکماهه توریستی نیمه فوری چین

قیمت ویزای یکماهه توریستی نیمه فوری                            تماس بگیرید تا قیمت روز را به شما بگوییم

زمان تحویل ویزای یکماهه توریستی نیمه فوری                15-7 روز کاری

مدارک لازم برای ویزای فوری چین:

اصل پاسپورت 

یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید (عکس اسکن نباشد)

 آدرس و تلفن مسافر

تاریخ شروع ویزا مشخص شود

 

 

 

ویزای  یک ساله چین خرداد 93

هزینه ویزای چین چقدر است ؟

  چه مدارکی برای اخذ و گرفتن ویزا چین لازم است ؟

  1. اصل پاسپورت
  2. قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  3. اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن
  4. 1ویزای 1ماهه در پاسپورت

 

ویزای چین ارزان


انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی چین، ویزا انفرادی چین ، ویزا تجاری چین ، ویزا مولتی چین






ویزا یک ساله چین 


قیمت ویزای 1ساله چین :980 دلار هرنفر

انواع ویزای چین-تور چین-ویزای چین-دیدنی های چین

اخذ ویزای چین در کمترین زمان ممکن

دریافت انواع ویزای کشور چین از کنسولگری چین در کمترین زمان ممکن

 

آیا اگر ویزای چین را از شما بخواهیم باید از تور های چین شرکت شما استفاده کنیم ؟

به هیچ عنوان چنین نیست که اگر ما برای شما ویزای چین را تهیه کردیم . شما مجبور به انتخاب تورهای چین ما باشید. دریافت و اخذ ویزای چین ارتباطی به شرکت در تور چین ندارد. ما به نظر شما احترام می گذاریم و اگر قصد مسافرت با تور را داشتید فقط قیمت و کیفیت تور های چین ما را نیز بسنجید تصمیم با خود شماست.

گرفتن ویزای چین را به ما بسپارید. چرا که تخصص ما ویزای کشور چین می باشد.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 125
بازدید دیروز : 931
بازدید هفته : 1056
بازدید ماه : 65841
بازدید کل : 1922500
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3