تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

ویزای چین نمایشگاه گوانجو 94

هر گونه سوالی درباره انواع ویزای قابل حصول چین دارید بدون تعارف از ما بپرسید. فقط کافی است که تلفن کنید!

ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد.

ویزای تجاری چین

ویزای انفرادی چین

ویزای انفرادی چین یا همان ویزای تجاری چین دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به چین است که 15 روز تا یک ماه  اعتبار اقامت نیز دارد. این نوع ویزا چین به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سختتر و مدارک بیشتری می طلبد. 

ویزای چین نمایشگاه گوانجو 94- تور چین

تور چین

قیمت ویزای انفرادی چین 155 دلار

نرخ ویزای انفرادی چین 155 دلار

ویزای گروهی یا توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 5 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است.

 

مدارکی که برای گرفتن ویزای چین لازم است :

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

اصل و کپی دعوتنامه رسمی

فرم پر شده مخصوص سفارت(Application Form)

عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی

رزرواسیون هتل محل اقامت

 



ادامه مطلب ...

نحوه اخذ ویزا چین و مدارک لازم برای آن :

 قیمت همه انواع ویزای چین :

  • ویزا انفرادی عادی ۱۱۵ دلار
  • ویزا گروهی عادی ۹۵ دلار
  • ویزا انفرادی فوری ۱۴۵ دلار
  • ویزا گروهی فوری ۱۲۵ دلار
  • ویزا تجاری ۲۸۰ دلار
  • سه ماهه تجاری دبل ۴۷۰ دلار
  • شش ماهه تجاری مولتی پل ۹۰۰ دلار 
  • ویزا یکساله مولتی پل ۱۳۰۰ دلار


ویزا چین
ویزا چین


مدارک لازم برای اخذ ویزا چین:

 

  •     اصل پاسپورت
  •     ۲ قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  •     اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن


 قیمت همه ی انواع ویزای چین

شرایط اخذ ویزا چین :

انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی ، ویزا انفرادی ، ویزا تجاری ، ویزا مولتی چین

ویزا گروهی چین ۴۰ روز ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می شود که فقط به صورت گروهی امکان ورود و خروج از چین دارند. ویزا گروهی چین به صورت عادی در ۱۴ روز کاری و به صورت فوری در ۷ روز کاری اخذ می شود

ویزا انفرادی چین ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود

ویزا تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود

ویزا مولتی ۱ ساله است و با این نوع ویزا به دفعات امکان ورود به چین وجود دارد اما در هر بار ورود نهایتا تا ۳۰ روز میتوانید در چین اقامت داشته باشید. مدت اخذ این ویزا ۳۰ روز کاری است

برای اخذ ویزای چین به صورت مولتی ، وجود حداقل ۴ ویزای تجاری چین در پاسپورت الزامی است.



 برای دریافت اطلاعات سایر انواع ویزا چین با ما تماس بگیرید.

شرایط اخذ ویزای چین

China Visa

 کشور چین نیز مانند بسیاری از کشور های دیگر دنیا قوانین و مقررات خاص خودش را دارد. و از طرفی هم قوانین پذیرفته شده در دنیا وجود دارد که هر کشوری می تواند آنرا اجرا کند یا نحوه اجرای آنرا تغییر دهد.

یکی از موارد قانونی که در خیلی از کشورها اتفاق می افتد . الزامی بودن ویزای چین برای ورود به این کشور می باشد. بهمین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای چین یکی را برگزینید.

در این مطلب سعیمان بر این است که تمامی نکات مربوط به ویزای چین را بصورت بسیار جامع اراده بدهیم.تا بتوانید به راحتی درباره سفر به چین تصمیم بگیرید. شما می توانید برای تهیه بلیط چین یا ویزای چین با ما تماس بگیرید.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای چین :

مدارکی که به سفارت چین ارائه می‌شوند، باید به ترجمه‌ی رسمی زبان انگلیسی با مهر تائید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برسند و برای هر مدرک، یک فرم مخصوص تائید مدرک تکمیل شده و دو سری کپی از هر کدام موجود باشد.
 
فرم تائید مدارک را می‌توان همراه با فرم درخواست روادید از سفارت جمهوری خلق چین در تهران دریافت کرد. تائید مدارک حدوداً یک هفته طول می‌کشد و هزینه‌ی آن برای ویزاهای غیرتجاری چین ٢٠٠٠٠ تومان و برای ویزای تجاری چین ٤٠٠٠٠ تومان است.

 

  1. شناسنامه ایرانی
  2. گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.
  3. دو قطعه عکس رنگی زمینه روشن؛ سایز عکس‌ها ٦×٤و باید شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
  4. دعوت‌نامه؛ خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
  5. اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.
  6. بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چین.

 

شرایط اخذ ویزای چین چیست ؟

ویزای چین

 

star2 فرم ویزای مربوط به سفارت چین را میتوانید از این قسمت دانلود کنید. فرم ویزای چین

star2 در صورتیکه برای پر کردن فرم ویزا نیاز به راهنمایی دارید می توانید به دیدن این مطلب راحتر فرم را پر کنید. راهنمای پر کردن فرم ویزای چین

star2 در صورتی که با همراه به چین سفر میکنید و دارای گذرنامه مشترک میباشید فرم مربوط به ایشان را دانلود کنید و برای پر کردن آن اقدام نمایید. فرم ویزای همراه چین

 

شرایط اخذ ویزا چین :

انواع ویزای چین

  • ویزای توریستی چین
  • ویزا گروهی چین
  • ویزا انفرادی چین
  • ویزا تجاری چین
  • ویزا مولتی چین

 

ویزای توریستی چین :

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. روادید توریستی چین (روادید نوع L) برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد.

جهت تقاضای روادید چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد (در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی روادید تجاری الزامی است).

 

4 به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری بطلبد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.

4 اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید کشور مربوطه است.

4 اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.

4 فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه، تکمیل و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار گرفته و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت شود.

 

در حال حاضر کنسولگری چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی حدوداً دو هفته و ویزای نیمه‌فوری چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
هزینه‌ی صدور ویزای عادی چین، ١٥٠ دلار است.

روادید توریستی چین-ویزای چین - تور چین

ویزای چین

 

remember-thmb-ticket نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت، قابل برگشت نیستند.

remember-thmb-ticket امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود به کشور چین، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت روادید ارائه کرده‌اید، از شما مجدداً بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود روادید قانونی، از ورود شما به خاک چین به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید.

ویزا گروهی چین :

این ویزا ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۱۴ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می شود که فقط به صورت گروهی امکان ورود و خروج از چین دارند. ویزا گروهی چین به صورت عادی در ۱۴ روز کاری و به صورت فوری در ۷ روز کاری اخذ می شود

ویزا انفرادی چین :

این ویزا که همان ویزای تجاری چین نیز محسوب میشود ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود .این ویزا دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به چین است که 15 روز تا یک ماه اعتبار اقامت نیز دارد. این ویزا به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سختتر و مدارک بیشتری می طلبد. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد.

ویزا تجاری چین :

این ویزا ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود

ویزا مولتی چین :

این ۱ ساله است و با این نوع ویزا به دفعات امکان ورود به چین وجود دارد. مدت اخذ این ویزا ۳۰ روز کاری است. برای اخذ ویزای چین به صورت مولتی ، وجود حداقل ۴ ویزای تجاری چین در پاسپورت الزامی است.

روادید توریستی چین-ویزای چین - تور چین

ویزای چین

 

موارد لازم برای کسب ویزا چین

  1. دعوتنامه معتبر به چین به صورت اصل
  2. عکس یک قطعه
  3. گذرنامه ای که حد اقل ۶ ماه اعتبار دارد.
  4. فرم تکمیل شده برای گرفتن ویزا
  5. روزهایی که می توانید ویزا چین دریافت کنید روزهای یکشنبه و دوشنبه و سه شنبه و پنج شنبه می باشد.

آدرس سفارت چین در تهران:

خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

مطلب ویزای چین را به همراه فرم های مورد نیاز را از قسمت پایین دانلود کنید.

 

شرایط ویزای توريستی چین

چگونه ویزای توریستی چین بگیریم ؟ چگونه ویزای چین را ارزان تهیه کنیم ؟ مدت اعتبار ویزای چین چقدر است ؟ اگر ویزا چین بگیریم اما به چین نرویم چه می شود ؟

شرایط ویزای توريستی چین

 

ویزا توريستی چین

مدت اعتبار: 1 ماه  - زمان اخذ ویزا: 7 الي 10 روز كاری –  - حداقل 5 نفر

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی چین: پاسپورت +2 قطعه عکس + مشخصات

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند.

####################################################################################

قیمت ویزای توریستی چین فقط ۱۲۵ $ است

####################################################################################

چگونه ویزای توریستی چین بگیریم ؟

قابل توجه کسانی که میخواهند شرایط ویزا توریستی چین را بدانند :

حداقل اعتبار پاسپورت 7 ماه از تاريخ مسافرت  مي باشد .

اندازه عکس جهت ویزای چین 8.4*3.3 می باشد

در صورت تاخير و يا عدم صدور ويزای توریستی چین از طرف سفارت آژانس هيچگونه مسئوليتی ندارد

كنترل پاسپورت از نظر هر گونه ممنوعيت به عهده آژانس ثبت نام كننده مي باشد.

رزرو هتل و خدمات (ترانسفر، راهنما، گشت و... ) در کلیه شهرهای چین انجام می گیرد.

اگر ویزا چین بگیریم اما به چین نرویم چه می شود ؟

هیچ طوری نمی شود فقط هزینه ویزای شما از جیب تان می رود. قبل از اینکه ویزای چین را بگیرید اول برنامه هایتان را تنظیم کنید .

نرخ ویزای انفرادی چین 175 دلار

برای رفتن به کشور چین نیز مانند بسیاری دیگر از کشورهای جهان باید قبل از مسافرت به آن جهت اخذ و گرفتن ویزا چین اقدام نمود و بعد از در دست داشتن ویزای چین برای مسافرت با خیالی آسوده برنامه ریزی کرد.

ویزای چین را هر شخصی به صورت کاملا انفرادی نیز می تواند بگیرد اما هر کاری ریزه کاری خاص خودش را دارد ما می توانیم برای شما ویزای چین را در اسرع وقت بگیریم بدون اینکه شما از کار خود بیافتید.

قیمت ویزای انفرادی چین 175 دلار

ویزای گروهی یا توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 5 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین :

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

اصل و کپی دعوتنامه رسمی

فرم پر شده مخصوص سفارت(Application Form)

عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی

رزرواسیون هتل محل اقامت

 

کوه های رنگین کمانی چین

 

کوه های رنگین کمانی چین از دیدنی های جالب تور چین

 

کشور چین به لطف وسعت بسیار زیادش جاذبه های توریستی و گردشگری بسیاری برای شرکت کنندگان در تور چین دارد . که برخی از این جاذبه های توریستی چین تقریبا در نوع خود منحصر به فرد است . یکی از زیباترین مناظر طبیعی کشور چین کوه های رنگین کمانی چین است .

پارک ملی کوه های رنگین کمانی در منطقه جغرافیایی دانگ شیا در چین.شاید نام آن کمتر به گوش کسی خورده باشد اما بدون شک یکی از زیباترین نقاط دنیا است. کوه های رنگین کمان چین که در استان گانسو این کشور قرار دارد و هر بیننده ای را میخکوب می کند. این کوه ها شبیه یک مکان تخیلی و گرافیکی هستند و هر سال گردشگران زیادی برای دیدن آنها به چین سفر می کنند.

البته باید ذکر کرد نمونه ای از این کوه های رنگارنگ در ایران نیز وجود دارد.

ویزای چین نمایشگاه گوانجو 93

ویزای تجاری چین یا ویزای انفرادی چین

ویزای تجاری چین دارای اعتبار به مدت سه ماه می باشد که با این ویزا چین هر شخص فقط یکبار می تواند به کشور جمهوری چین وارد شود و 15 روز تا 30 روز اعتبار برای اقامت دارد .  این نوع ویزا چین  به صورت کاغذ ویژه که غیر قابل جعل شدن می باشد است که به یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین الصاق می شود.

قابل ذکر است انواع دیگری ویزا چین برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سخت تر و مدارک بیشتری می طلبد. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد

 

قیمت ویزای انفرادی چین 155 دلار

نرخ ویزای انفرادی چین 155 دلار

ویزای گروهی یا توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 5 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین :

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

اصل و کپی دعوتنامه رسمی

فرم پر شده مخصوص سفارت(Application Form)

عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی

رزرواسیون هتل محل اقامت

 

قیمت ویزای گروهی چین 95 دلار

نرخ ویزای گروهی چین 95 دلار

ما مجری تور چین و اخذ ویزای چین از سفارتخانه چین هستیم با ما تماس بگیرید.

ویزای چین ارزون و مناسب

بلیط ارزان چارتر چین- ویزای فوری چین- تور ارزان چین

ویزای فوری چین - تور چارتر ارزان چین- بلیط چارتر ارزان چین- رزرو هتل چین

ویزای چین ارزون و مناسب + انواع ویزاهای کشورهای دیگر


ویزای فوری کلیه کشورها

ویزای فوری چین - تور چارتر ارزان چین- بلیط چارتر ارزان چین- رزرو هتل چین

بیلط پرواز چارتر – بلیط ارزان – تور چارتر و ارزان – بیمه مفری – رزرو هتل – پرواز دوسر خارجی تخصص ماست

ویزای فوری آذربایجان - تور چارتر ارزان آذربایجان - بلیط چارتر ارزان آذربایجان - رزرو هتل آذربایجان

ویزای فوری آرژانتین – تور چارتر ارزان آرژانتین - بلیط چارتر ارزان آرژانتین – رزرو هتل آرژانتین

ویزای فوری آفریقای جنوبی – تور چارتر ارزان آفریقای جنوبی – بلیط چارتر ارزان آفریقای جنوبی – رزرو هتل آفریقای جنوبی

ویزای فوری آمریکا – تور چارتر ارزان آمریکا – بلیط چارتر ارزان آمریکا – رزرو هتل آمریکا

ویزای فوری ازبکستان – تور چارتر ارزان ازبکستان – بلیط چارتر ارزان ازبکستان – رزرو هتل ازبکستان

ویزای فوری استرالیا – تور چارتر ارزان استرالیا – بلیط چارتر ارزان استرالیا – رزرو هتل استرالیا

ویزای فوری افغانستان – تور چارتر ارزان افغانستان – بلیط چارتر ارزان افغانستان – رزرو هتل افغانستان





ادامه مطلب ...

بازارابر نهم شهر خرید شانگهای

Cloud Nine Shopping Mall in Shanghai

بازارابر نهم شهر خرید شانگهای
بازار ابر نهم که به عنوان شهر خرید اجلاس شانگهای شناخته شده است، 58 طبقه 238 متر بلند آسمان خراش است که در سال 2006  تکمیل شده است.


این بازار می تواند همه تقاضا از زندگی مردم در قوانین و مقررات خرید، تفریح و سرگرمی، تفریح و کسب و کار را تامین کند.

بازار ابر نهم از مراکز خرید مهم شانگهای میباشد.ودرآن هر نوع نیاز خرید یافت میشود.

 

تور چین 94 تور چین پاییز 93 تور چین نوروز 1394 دریافت انواع ویزا چین

ويزای چین

انواع و قیمت ویزای چین به شرح ذیل می باشد:

ویزای یک ماهه توریستی عادی:

قیمت ویزا: 140 دلار

مدتاخذ ویزا: 10-12 روز کاری

ویزای یک ماهه توریستی فوری:

قیمت ویزا: 170 دلار

مدت اخذ ویزا : 7-10 روز کاری

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین:

  • اصل پاسپورت
  • 2 قطعه عکس رنگی 4*6 زمینه سفید؛ تمام رخ
  • آدرس و شماره تلفن

هنگ کنگ

منطقه هنگ کنگ یکی از دو منطقه تقسیماتی ویژه در جمهوری خلق چین است. منطقه هنگ کنگ در شرق دلتای رودخانه مروارید قرار گرفته و از سوی شمال با استان گوآنگ دانگ و از سوی جنوب یا دریای چین جنوبی هممرز است.شهر هنگ کنگ که در سدهٔ نوزدهم همچون یک بندر بازرگانی عمل میکرد امروزه به صورت یک مرکز اصلی امور مالی در جهان درآمده است. هنگ کنگ از سال ۱۸۴۲تا ۱۹۹۷جزو مستعمرات امپراتوری بریتانیا بود. در سال ۱۹۹۷و پس از پایان یافتن پیمان پیشین به جمهوری خلق چین پیوست. بر پایه توافق بین بریتانیا و چین، قرار است هنگ کنگ تا سال ۲۰۴۷از درجه بالایی از خودمختاری برخوردار باشد .

شرایط ویزای هنگ کنگ

  • دو قطعه عکس 6*4زمینه سفید؛ تمام رخ
  • اسکن پاسپورت
  • ترجمه گواهی اشتغال به کار
  • در فرم مخصوص با جزئیات باید پر شود (بخش حقوق حقوق می بایست به دلار ذکر شود.)
  • گواهی حساب بانکی حداقل موجودی 10 میلیون تومان (ترجمه با مهر دارالترجمه)
  • ترجمه تمام صفحات شناسنامه (ترجمه با مهر دارالترجمه)
  • مشخصات فردی (ادرس منزل و کار، شماره تلفن منزل و کار، کدپستی)
  • تعداد دفعات رفت به هنگ کنگ

قیمت ویزای هنگ کنگ به شرح ذیل می باشد:

ویزای یک ماهه توریستی عادی:

قیمت: 210 دلار

مدت اخذ ویزا: یک ماه و نیم

سفارت چین در تهران

آدرس: خيابان پاسداران- چهارراه فرمانيه- خيابان نارنجستان هفتم- پلاک ۳۲
تلفن: ۱-۲۲۲۹۱۲۴۰، ۲۲۸۱۶۶۰۰
فکس: ‏۲۲۲۹۰۶۹۰

درباره چین

  • کشور چین
  • سفارت ایران در چین
  • سفارت چین
  • ویزا چین

هتل گریت وال شرایتون


هتل 5 ستاره  گریت وال شرایتون را باید یکی از زیباترین هتل های شهر پکن دانست . اقامت در این هتل را به تمام کسانی که می خواهند برای امور تجاری و خرید کردن از چین و گردش و تفریح با تور چین به این کشور مسافرت کنند پیشنهاد می دهیم.

نزدیکی به بسیاری از جاذبه های تاریخی پکن نظیر دیوار بزرگ چین ، آرامگاه مینگ ، شهر ممنوعه و بازار های سنتی از مزیت های این هتل استثنایی است . برخورداری از دکوراسیون داخلی لوکس و مجلل و مجهز بودن به امکانات روز دنیا از ویژگی های هتل گریت وال شرایتون می باشد . فاصله هتل تا فرودگاه بین المللی 20 دقیقه ، چیزی حدود 15 کیلومتر می باشد . به طور کلی مدیریت هتل از تمام توان خود استفاده نموده تا بهترین امکانات رفاهی و خدمات را به زیبا ترین شکل ممکن به گردشگران تور چین و تور پکن ارائه کرده تا رضایت ایشان را جلب نموده و اوقاتی سرشار از آسایش و رفاه را برای ایشان مهیا کند  . تورچین       
      

اتاقهای هتل گریت وال شرایتون


 اتاقهای هتل گریت وال شرایتون شامل 827 اتاق استاندارد و سوئیت لوکس ورویایی بوده و از فضایی رمانتیک وآرامش بخش برخوردار می باشد . استفاده از رنگ های سایه روشن و طراحی شرقی اتاق ها و بهره مندی از وسایل مدرن و مبلمانی کلاسیک و راحت و پنجره هایی بزرگ با نورگیر مناسب که چشم اندازی باشکوه از مناظر شهر داشته ، زیبایی آن ها را دو چندان کرده است . ارائه خدمات خانه داری روزانه با پرسنلی که برای اینکار آموزش دیده اند، اتاقها را چون روز اول  لوکس نگاه می دارند . تمام اتاقها مجهز به تهویه مطبوع ، روم سرویس 24 ساعته ، حمامی مجهز به وان و دوش مجزا و وسایل مکمل استحمام ، سشوار ، صندوق امانات ، صبحانه در اتاق ، مینی بار، یخچال ، تلویزیون ال سی دی ، ماهواره و قابلیت اتصال به اینترنت پرسرعت رایگان می باشند. همین عوامل سبب شده تا اتاق های مجلل هتل گریت وال شرایتون از جذابیت زیادی برای گردشگران تور پکن برخوردار باشند .تورچین
    
      
امکانات هتل گریت وال شرایتون

امکانات هتل گریت وال شرایتون شامل استخر سرپوشیده ، سونا و جکوزی ،  ماساژ درمانی  ، مرکز سلامت و آب گرم ،باشگاه ورزشی مجهز ، خدمات خانه داری ، خدمات کپی و فکس ، خدمات شستشوی لباس ، خدمات واکس کفش ، صرافی ، پذیرش و تحویل سریع و 24 ساعته ، سرویس ترانسفر فرودگاهی ، مرکز تجاری ، آسانسور ، صندوق امانات ، فروشگاه ، تهویه ، قابلیت اتصال به اینترنت پر سرعت رایگان ، دستگاه خود پرداز ، آسانسور ، خدمات گردشگری ، کرایه اتومبیل ، باغ ، بار ، بوفه صبحانه ، چهار رستوران که انواع غذاهای شرقی و بین المللی را سرو می کند ، صرافی ، انبار بار و چمدان ، سرویس نگه داری از کودک ، پارکینگ ، در کنار نیروهای خدماتی ورزیده و . . . از جمله امکانات تفریحی و خدمات رفاهی هتل 5 ستاره گریت وال شرایتون می باشد  .تور چین       
    
هتل گریت وال شرایتون روی نقشه گوگل

تور چین 20 -معرفی هتل گریت وال شرایتون+نقشه

ویزای چین - تور چین- تور پکن
      



 



ادامه مطلب ...

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 77
بازدید دیروز : 931
بازدید هفته : 1008
بازدید ماه : 65793
بازدید کل : 1922452
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3