تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

ویزای چین برای ادامه تحصیل در چین

ویزای تحصیلی چین-ویزای دانشجویی چین

----*Chinese Visa*----

----*Chinese Visa Types*----

Chinese Student Visa -ویزای چین-ویزای تحصیلی چین

 

Chinese visas fall into four type

Student Visa (X Visa) is issued to a foreign citizen who comes to China for the purpose of study, advanced study or internship for a period of more than 6 months

اگر قصدتان ادامه تحصیل در یکی از دانشگاههای کشور چین است . شما باید ویزای تحصیلی چین یا همان ویزای دانشجویی چین را اخذ کنید. یادتان باشد که با ویزای توریستی چین اصلا امکان تحصیل در چین نیست .

نکته قابل توجه در این زمینه این است که قبل از گرفتن ویزای تحصیلی کشور چین شما باید اول از یک دانشگاه یا مرکز آموزشی در کشور چین پذیرش تحصیلی بگیرید یعنی اول باید شما در یک دانشگاه قبول شوید بعد به سراغ ویزای چین بروید.

نکته دیگر اینکه ویزای تحصیلی چین را اگر حتی یک دوره زبان هم بخواهید در دانشگاه طی کنید باید این نوع ویزا چین را بگیرید.

ویزای تحصیلی چین ،ویزای دانشجویی چین، ویزای x و student visa همه منظور یک نوع ویزا می باشد. که در نوشته های مختلف بکار برده می شود.

 

انواع ویزای چین

انواع ویزای چین که مستقیما از وب سایت سفارت کشور چین دریافت شده است. را در ذیل می بینیم اما تمام مطلب به زبان انگلیسی است . و کسانی که تسلط نسبی به زبان داشته باشند و توانند انواع ویزای چین را خودشان ترجمه کنند . ما هم سعی می کنیم در مطالب بعدی ترجمه این مطالب در مورد ویزای کشور چین را بگذاریم :

Chinese Visa-ویزا  چین

Visa Types

Chinese visas fall into four type

diplomatic visa, courtesy visa, service visa and ordinary visa. Ordinary visas are
:further divided into the following categories

Tourist Visa (L Visa) is issued to a foreign citizen who comes to China for a short stay for tourism purpose, family visit or other personal affairs

Business Visa (F Visa) is issued to a foreign citizen who is invited to China for a visit, research, lecture, business, exchanges in the fields of science, technology or culture, advanced study, or internship for a period of no more than 6 months.

 

انواع ویزای چین


Student Visa (X Visa) is issued to a foreign citizen who comes to China for the purpose of study, advanced study or internship for a period of more than 6 months.

Work Visa (Z Visa) is issued to a foreign citizen who comes to China for the purpose of commercial performances or academic exchanges, and to his/her accompanying spouse and minor children.

Crew Visa (C Visa) is issued to a crew member of an international train, airliner or vessel who is a foreign citizen and comes to China for business.

Journalist Visa (J-1, J-2 Visa)

J-1 Visa is issued to a resident foreign journalist in China and his/her accompanying spouse and minor children.

J-2 Visa is issued to a foreign journalist who visits China for temporary news coverage.

Transit Visa (G Visa) is issued to a foreign citizen who is to transit through China on his/her way to a third country or region and will stay at a Chinese airport for more than 24 hours or need to leave the airport.

Permanent Resident Visa (D Visa) is issued to a foreign citizen who has been authorized to reside permanently in China

ویزای چین

001-تور-چین-ویزای-تحصیلی-دانشجویی-چین.jpg

 

 ویزای تحصیلی کشور چین یکی از انواع ویزاهایی است که برای کشور چین توسط سفارت چین در ایران برای هموطنان گرامی صادر می شود.

ویزای دانشجویی کشور چین - X Visa -Study Visa-Student Visa:


برای  شرکت دوره های آموزش زبان بیشتر از 6ماه ،کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری صادر می 'گردد.
مدت زمانی که این نوع ویزا اعتبار دارد . بسته به مدت زمان تحصیل از شش ماه تا یک سال می باشد .هرچند امکان تمدید ویزا در کشور چین وجود دارد.
مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی چین:

  • اصل و تصویر گذر نامه که دارای حداقل 6ماه اعتبار باشد.
  • تکمیل فرمهای اخذ ویزا(Q1)
  • 2 قطعه عکس 3در 4 که حتما باید پشت نویسی شده باشد.
  • اصل و یک تصویراز نامه پذیرش از دانشگاه مورد تایید در کشور چین
  • اصل و یک تصویراز تاییدیه خارجه فرم درخواست روادید دانشجویی (JW201 یا JW202) صادر شده توسط واحد مربوطه دولت چین
  • گواهی عدم سوء پیشینه ، ترجمه شده به زبان انگلیسی که توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تائید شده
  • 7در صورت ادامه تحصیل بیش از یک سال گواهي نامه معاينه بدني-Physical Examination
  • پول صندوق سفارت

مدت زمان لازم برای صدور ویزا : 4 تا 7 روزکاری می باشد.

برای اخذ و دریافت انواع ویزای چین و همچنین برای انواع تور چین ،تور پکن ، تور گوانجو،تور شانگهای،تور شنزن،تور هانگزو  می توانید همه روزه با همکاران ما در تماس مستقیم باشید.

ویزای چین

001-تور-چین-ویزای-تحصیلی-دانشجویی-چین.jpg

 

یکی از انواع ویزاهایی که برای کشور چین صادر می شود ویزای تحصیلی کشور چین می باشد. که توسط سفارت چین در ایران برای هموطنان گرامی صادر می شود.

ویزای تحصیلی کشور چین - X Visa -Study Visa-Student Visa:


برای  شرکت دوره های آموزش زبان بیشتر از 6ماه ،کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری صادر می 'گردد.
مدت زمانی که این نوع ویزا اعتبار دارد . بسته به مدت زمان تحصیل از شش ماه تا یک سال می باشد .هرچند امکان تمدید ویزا در کشور چین وجود دارد.
مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی چین:

  • اصل و تصویر گذر نامه که دارای حداقل 6ماه اعتبار باشد.
  • تکمیل فرمهای اخذ ویزا(Q1)
  • 2 قطعه عکس 3در 4 که حتما باید پشت نویسی شده باشد.
  • اصل و یک تصویراز نامه پذیرش از دانشگاه مورد تایید در کشور چین
  • اصل و یک تصویراز تاییدیه خارجه فرم درخواست روادید دانشجویی (JW201 یا JW202) صادر شده توسط واحد مربوطه دولت چین
  • گواهی عدم سوء پیشینه ، ترجمه شده به زبان انگلیسی که توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تائید شده
  • 7در صورت ادامه تحصیل بیش از یک سال گواهي نامه معاينه بدني-Physical Examination
  • پول صندوق سفارت

مدت زمان لازم برای صدور ویزا : 4 تا 7 روزکاری می باشد.

برای اخذ و دریافت انواع ویزای چین و همچنین برای انواع تور چین ،تور پکن ، تور گوانجو،تور شانگهای،تور شنزن،تور هانگزو با ما در تماس باشید.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 70
بازدید دیروز : 931
بازدید هفته : 1001
بازدید ماه : 65786
بازدید کل : 1922445
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3